Sæsonen er igang!

Printer venlig versionSend til en ven

Efter en dejlig lang ferie, er jeg igen begyndt at tænke på golf. Der er stadig gang i alle de forberedelser der nu er inden starten på en ny sæson, men inden længe bliver det græs og lange trænings dage sydpå.  

Min første turnering bliver Mediter Masters på La Manga Club i Spanien som er en del af Ecco Winter series. Træningen frem mod Spanien bliver primært herhjemme inden jeg tager af sted. Jeg får næsten 14 trænings dage på resortet inden turneringerne går i gang. Hvis jeg knokler på med træning inden afgang d. 3 marts, tror jeg på at denne løsning bliver god for mig.

I de sidste par måneder har det været job på Actona som har fået mest opmærksomhed. Det har været nogle fede måneder med god afveksling, som har skærpet mit fokus og gjort min (golf) sult endnu større. Min træning kommer primært til at foregå på en puttinggreen i år. Jeg har selvfølgelig masser af gode runder med putteren, hvor man ikke føler noget kan gå galt, men jeg ser tydeligt på min 2012-statistik at jeg mangler et stabilt niveau. Man kan bare ikke klare sig på profesionelt niveau uden en stabil putter.

Min mission kræver hårdt arbejde – men jeg er klar på den ekstra trænings indsats det kræver! Og glæder mig til en ny sæson. Et af årets højdepunkter bliver at spille Ecco Tour på en af Danmarks bedste baner, der samtidig er min hjemmebane og der jeg lærte at spille golf.

Skriver snart igen om mine turneringer og andre spændende ting der kommer til at ske i 2013.
 
Håber i alle når jeres mål for det nye år.
 
Kristian Grud