I fuld gang med 2013

Printer venlig versionSend til en ven

Januar i Arizona er helt klart noget jeg godt kunne vænne mig til. Det er ikke ofte at jeg har startet året med at slå bolde i 20+ grader, men det var tilfældet i år. Jeg tilbragte to uger med god træning inden jeg tog til Florida med landsholdet i midten af januar. Her fik jeg fornøjelsen af at tilbringe 10 dage på et super trænings anlæg i Port St. Lucie.  Samtidig var det også dejligt at se så mange gamle venner som jeg jo ellers ikke får set meget til med min bopæl i USA.

Udover en hel del træning blev der også tid til en dags tur til Orlando med de to fysiske trænere og mental træner for DGU. Vi tog derop for at tage på den årlige PGA messe hvor jeg fik set en hel del bekendte igen, samt mødt en potentil sponsor. Udover en produktiv morgen på messen fik vi også fornøjelsen af at opleve en nervepirrende basketball kamp med det lokale NBA hold ’Orlando Magics’. Det var et dejligt afbræk i den store del træning og spil, men overordnet havde jeg en rigtig godt og lærerig tur til Florida.

Jeg kom tilbage til Phoenix den 30. januar, og fik så fejret min fødselsdag den 1. februar med at flytte ind i ny lejlighed. Der har været mange flytninger på programmet det sidste 1½ år, så det bliver rigtig lækkert at kunne flytte ind for minimum ét år frem i tiden. Dagene derefter er gået med at flytte ind, og i morgen den 6. februar skal jeg lige en uge til den Dominikanske Republik for at spille i et pro-am! Jeg synes at livet er noget så dejligt, og jeg glæder mig meget til at være flyttet helt ind her i Arizona, og så til at tilbringe en uge i paradis :)

Mange hilsner,

Therese

1 kommentar "I fuld gang med 2013"

"gang i den" :o)

Kære Therese.

Fedt at hører, du nyder det i US - herhjemme må jeg "nøjes" med din far, men det er nu også ret så hyggeligt med vores (6) herrer klub hver anden onsdag. Glæder mig til at følge dig på "touren" og -hold snotten i måtten- !Kærlig Hilsen Jesper